مراسم افتتاحیه جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد+ تصاویر

به گزارش ستاد خبری سیزدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور از قم، مراسم افتتاح سیزدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در قم برگزار شد.

در این مراسم که از ساعت 16 در مجمع یاوران حضرت مهدی(عج)برگزار شد، علاوه بر حضور بیش از 300 تن از متسابقین مسئولان دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور نیز حضور داشتند.
پس از همخوانی قرآن کریم توسط گروه انوارالهدی، دکتر محمد حسن نادری رئیس دانشگاه علمی کاربردی به تشریح ابعاد مختلف برگزاری این مسابقات پرداخت و گفت: امسال 15 هزار نفر از خانواده دانشگاه جامع علمی کاربردی در این جشنواره شرکت کردند؛ فعالیت مستمر در واحد های استانی این فعالیت بزرگ به ثمر نشسته است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور بیان کرد: تفاوت جشنواره امسال نسبت به جشنواره‎های سال گذشته، برگزاری متمرکز داوری‎های بخش شفاهی بوده است؛ در گذشته داوری ها به شکل مقدماتی و نهایی تقسیم می شد ولی امسال داوری‎های بخش شفاهی به شکل متمرکز در قم انجام شد.

وی در نهایت از اضافه شدن دو بخش ایده‎های قرآنی و کارفرآینان قرآنی در مسابقات امسال خبرداد.

در ادامه مراسم ابراهیم زمانی نفر اول بخش شعر این مسابقات به اجرای شعری در وصف امام حسین(ع) و شهدای اسلام پرداخت.

در ادامه حجت‎الاسلام والمسلمین نقی پور مدیر پژوهشکده مدیریت اسلامی در سخنانی گفت: 7 مفهوم اساسی در ارتباط با قرآن وجود دارد که از جمله آن می‎توان به قرائن، تلاوت، ترتیل، استماع و تفسیر و تاویل اشاره کرد.

وی افزود: قرائت، تلفظ توام با درک معنی قرآن است؛ جلساتی که در حد تلفظ قرآن برگزار می شود لازم است ولی باید با درک معنی همراه شود.

رئیس پژوهشکده مدیریت اسلامی تصریح کرد: تلاوت، بالاتر از قرائت است زیرا به معنی تبعیت و پیروی است؛ تلاوت قرآن به معنی قرائتی است که به عمل منجر شود و یا به قصد عمل صورت گیرد.


وی گفت: ترتیل قرآن نیز سطح بسیار متعالی است که متاسفانه تنزل داده شده و جزو واژه های مظلوم قرآن است؛ در لسان قرآنی، ترتیل مخصوص مقام پیامبر و عصمت طهارت است؛ ترتیل، از طاقت انسانی بیرون است؛ این ترتیلی که رایج شده است متاسفانه نازل تر از قرائت مجلی تلقی می شود.

در ادامه این مراسم دکتر بهزاد بهرامی نسب معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در سخنانی گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی بزرگترین دانشگاه حضوری کشور است و دانشجویان این دانشگاه در عرصه های فرهنگی نیز در جشنواره‎های قرآنی هر ساله بالاترین رتبه‏ ها را کسب می کنند؛ در بخش های رایانه ای و مهارتی و پژوهشی و کار آفرینی قرآنی نیز افتخارات بسیاری نصیب دانشجویان این دانشگاه شده است.

وی گفت: در مسابقات بین‎المللی دانشجویی ورزشی که در چین تایپه برگزار شد و تیم ما برای اولین بار قهرمان جهان شد سرمربی و دو نفر از بازیکنان تیم والیبال از دانشجویان این دانشگاه بودند.

دکتر بهرامی نسب تصریح کرد: این دانشگاه مولود انقلاب است واساسنامه آن نیز پس از جنگ نوشته شد؛ به همین خاطر شهدای این دانشگاه، شهدای دفاع از مرزهای کشور و یا شهدای مدافع حرم هستند؛ 90دانشجوی شهید از این دانشگاه به درجه رفیع شهادت رسیدند که آخرین این شهدا، شهید محسن حججی که دانش آموخته این دانشگاه بود.

وی گفت: جشنواره سیزدهم قرآن و عترت، با هدف اعتلای دانش، اخلاق و بصیرت دینی در بین دانشجویان وکارکنان و اساتید و مدرسان برگزار شده است و در این زمینه سعی دارد که به توسعه فضای قرآنی در بین دانشجویان و فضای دانشگاه کمک کند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور تصریح کرد: انتظار داریم که دانشجویان قرآنی با هدف کسب رضای خدا و توسعه و ترویج روح قرآنی در دانشگاه و جامعه در این مسابقات شرکت کنند ولی در نهایت گواهینامه حضور به دانشجویان قرآنی اعطا می شود و دانشجویان و مراکز برتر نیز در نهایت تجلیل می‎شوند.

دبیرخانه سیزدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی_ واحد استانی قم, [15.09.17 11:57]
در ادامه دکتر بهرامی نسب بیان داشتند: هر ساله شاهد رشد کمی و کیفی حضور دانشجویان هستیم؛ دو مسابقه جدید در این جشنواره جانمایی شد که شامل بخش ایده‏‎ها و کارآفرینی قرآنی هستند.

پس از سخنان معاون دانشگاه جامع علمی کاربردی مراسم تجلیل از برگزیدگان این جشنواره برگزار شد که در این مراسم از دانشجویان برتر و کارکنان و اساتید این مسابقات در بخش کتبی و ایده آفرینی تجلیل شد.

فروزان علی جان در بخش احکام، زهرا جمالی در بخش آشنایی با احادیث اهل بیت(ع)، حجت ولی نژاد در بخش پرسمان قرآنی، حبیب الله علیزاده در بخش آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم، سیدعلی علی پور در بخش آشنایی با سیره معصومین(ع) ،محمد جواد علیجانی هرندی در بخش آشنایی با صحیفه سجادیه، زهرا سپیده فر در بخش آشنایی با مفاهیم نهج البلاغه، محمد حسین کاظمی پرکوهی در بخش حفظ موضوعی در بخش دانشجویی به مقامات برتر دست یافتند.

در بخش کارمندان و مدرسان نیز مرضیه نطنزیان قهفرخی در بخش آشنایی با احادیث اهل بیت(ع)، زهرا یحیایی در بخش آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم، زهرا طاهری در بخش آشنایی با صحیفه سجادیه و سارا صادقی در بخش آشنایی با مفاهیم نهج البلاغه به عناوین برتر دست یافتند.

همچنین دراین مراسم از نفرات برتر رشته مقاله نویسی، نقد کتاب، ایده قرآنی کارآفرینی قرآنی ،تولید نرم افزار و اپلیکیشن قرآنی، شعر، فیلم نامه نویسی، نمایشنامه نویسی، رشته خوشنویسی، عکس، تذهیب، نقاشی، پوستر، معرق، فیلم کوتاه و تلخیص کتاب تجلیل شد.

شایان ذکر است میلاد اردستانی و فاطمه بوربور مرادی به ترتیب نفرات اول رشته های قرائت و ترتیل جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع استان تهران و از دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی شهرداری ورامین، امروز در بخش شفاهی مرحله کشوری این جشنواره به هنرنمایی خواهند پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیوندهای مهم

تماس با ما

آدرس مرکز شماره 1 (خواهران) :

ورامین-میدان رازی-ابتدای بلوار رسالت-جنب آتش نشانی-ساختمان شهید مهتدی-مرکز علمی کاربردی شهرداری ورامین

شماره های تماس :36220146 – 36229945    – کدپستی 3371739974

آدرس مرکز شماره 2 (برادران) :

ورامین-بلوار رسالت-مجتمع عفاف-مرکز علمی کاربردی شهرداری ورامین

شماره تماس:36220091

 

آدرس مرکز نقشه

تمام حقوق برای دانشگاه علمی کاربردی ورامین محفوظ میباشد


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/pesarek2/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373